sv raalte promoveert feest in arkelkuip

Na het gelijkspel vorige week tegen Mariënheem had Raalte slechts één taak: winnen. Bij gelijkspel zou OVC’21 promoveren omdat zij wel van Mariënheem wisten te winnen. De eerste helft van de wedstrijd was matig met rommelig en slordig van beide kanten. De 0-0 ruststand was dan ook terecht.

In de tweede helft lagen de verhoudingen wat anders. Nick van Tolij werd in de 51-ste minuut voor de keeper gezet, hij hield het overzicht en bediende Sille Manjaro die de 1-0 kon binnenschieten en dat ook deed. Een soortgelijke situatie deed zich later in de wedstrijd voor, maar toen was het Timon Kassies die het doelpunt voor zijn rekening nam: 2-0. Het werd nog wat spannend toen OVC de 2-1 maakte en de scheidsrechter zo’n zeven minuten blessuretijd liet doorspelen, maar voor gevaarlijke situaties voor de goal van Raalte bleef het uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.