staatslotenactie bij schulten lederwaren

Schulten Lederwaren uit Raalte is het op twee na grootste staatslotenverkooppunt van Overijssel. Dit heeft de Nederlandse Staatsloterij onlangs bekend gemaakt. Om dit te vieren presenteren eigenaren Jan en Thea Alferink de komende maanden een speciale actie voor alle lotenkopers.

“Tenslotte hebben we dit te danken aan alle mensen die bij ons loten hebben gekocht en daarom willen we dit met hen vieren”, vertelt Jan Alferink. Iedereen die in de maanden mei, juni of juli een of meerdere loten koopt bij Schulten Lederwaren en daarop geen prijs heeft, kan deze loten inleveren. Onder hen worden tien straatjes van tien een vijfde loten verloot. Tien anderen worden uitgeloot om deel te nemen aan een ‘boulevardje’ van honderd een vijfde loten. De totale opbrengst van dit ‘boulevardje’ wordt onder hen verdeeld.

Schulten Lederwaren is te vinden aan de Herenstraat 14 in Raalte, tel. 0572-352384.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.