smhc verliest laatste pot van seizoen

De hockeysters van SMHC 1 uit Raalte hebben zondag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Avanti met 4-2 verloren. De wedstrijd die in de vorige ontmoeting nog met 1-0 werd gewonnen, werd nu dus verloren van Winterswijk.

SMHC had de afgelopen week veel op uitverdedigen in de kom getraind, er werd veel rondgespeeld en de verdediging stond sterk. Echter kwamen de spitsen er niet doorheen, waardoor er veel teruggeschakeld moest worden. Halverwege de tweede helft viel de eerste goal voor Winterswijk: 1-0. Een slap balletje dat er niet in had gemogen, betekende toch een voorsprong voor Avanti. Hierna ging SMHC stug verder, maar het mocht niet baten. Ondanks een aantal mooie kansen, kregen de dames het niet voor elkaar om de stand gelijk te trekken. Tegen het einde van de eerste helft kwam de tweede tegengoal: 2-0, wederom een goal die niet had gehoeven.

Na een oppepper in de rust begonnen de dames goed aan de tweede helft. Ze zetten veel druk en stonden goed vrij. Door een foutje van de tegenpartij kreeg de ploeg een strafcorner mee. Na wat heen-en-weer gespeel landde de bal via Milou’s stick in de goal: 2-1.

Toch was Avanti zondag erg sterk en kregen de spelers van het Winterswijkse tedam veel kansen. Dit leverde vervolgens nog twee tegengoals voor SMHC op: 4-1. Dankzij een geïmproviseerde strafcorner kon Nicolien Haarman de bal in de goal slaan: 4-2. Dat werd ook de eindstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.