smhc bluft twellos bezoek compleet af

De hockeysters van SMHC hebben zondag de bezoekers uit Twello met de staart tussen de benen naar huis gestuurd. In een compleet eenzijdige wedstrijd verpulverden de Raalter hockeysters het Twellose bezoek met maar liefst 20-0.

Vooraf wisten de dames al wel dat ze zouden winnen, de vraag was alleen met hoeveel. De twee vorige ontmoetingen eindigden in respectievelijk 18-0 en 10-0. Dit keer deden ze er nog een schepje bovenop: 20-0.

In de eerste minuut van de wedstrijd, die nooit een wedstrijd zou worden, viel de eerste goal. Omdat iedereen graag een keer wilde scoren, stond het team met zo ongeveer alle spelers in de cirkel. Het was er een drukte van belang. In de rust werd nog overwogen om de 9-0 als eindstand op de schrijven en de tweede helft een gemengd partijtje te spelen.

Na kort overleg werd toch besloten om door te spelen en andere posities in te nemen. Zo stonden Iris van ’t Erve en Else Snellink, laatste vrouw en voorstopper, in de spits en werden er ook door hen nog drie goals ingetikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.