senioren in het zonnetje gezet door scholieren

De leerlingen van groep 3 en 4 van basisschool de Hartkamp hebben donderdagochtend de bewoners van Swaenewoerd in het zonnetje gezet. Dat deden ze onder andere door de rollators en scootmobielen van de ouderen te poetsen. Daarna gingen de kinderen in een groepje staan en zongen ze ingestudeerde liedjes in uit grootmoeders tijd. Daar was laatst een meisje loos en Boer wat zeg je van mijn kippen? Kwamen voorbij. Ook liedjes van deze tijd kwamen aan bod en de ouderen genoten zichtbaar van het muzikale festijn.

Nadat de missie was volbracht kregen alle kinderen een rood hartje, in het kader van het Hartenplan. Ieder kind krijgt voor bewezen diensten een hart uitgereikt. Al deze harten komen op een groot plateau te hangen. De Hartkamp werkt voor dit project samen met Swaenewoerd, de Zonnehof en Unicef. Het Hartenplan wordt op woensdag 15 juni afgesloten met een markt. De kinderen maken zelf spullen om die te verkopen. De opbrengst gaat naar Unicef.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.