Home / archiefcentraal / seizoenkaarten eagles dit jaar duurder

seizoenkaarten eagles dit jaar duurder

Go Ahead Eagles start maandag 23 mei met de verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe voetbaljaar. Zowel de huidige seizoenkaarthouders als nieuwe jaarkaarthouders kunnen vanaf maandag terecht bij de club. De kaarten zijn dit jaar wel duurder dan afgelopen jaar.

Volgens de club is de prijsverhoging van 20 euro per kaart noodzakelijk om ook komend seizoen weer een slagvaardig en ambitieus team op de been te brengen. Wie voor 1 juli van dit jaar zijn of haar seizoenkaart bestelt, ontvangt een korting van € 15,00 per kaart.

Voor 110,00 euro kun je er al een heel seizoen bij zijn en dat is iets meer dan 6 euro per wedstrijd. Er zijn jeugdseizoenkaarten vanaf 65 euro voor jeugd. Wie van plan is om tenminste tien van de wedstrijden te bezoeken, is met een seizoenkaart al goedkoper uit dan met het kopen van losse kaartjes.

Met de introductie van de familiekaart, twee jaar geleden, is gezien de massale belangstelling voorzien in een behoefte. Bewust is gekozen om in de vakken 16 en 17 op de IJsseltribune ruimte te creëren voor gezinnen. Dit zijn uitstekende plekken, die goed zicht bieden op het veld. Het spreekt voor zich dat seizoenkaarthouders van andere vakken, die het komend seizoen met hun kinderen willen gebruik maken van de familiekaart, zonder probleem kunnen ‘verhuizen’.

De huidige seizoenkaarthouders hebben het exclusieve recht om hun eigen plek het komend seizoen te behouden. Zij kunnen hun kaart tot en met 17 juli verlengen. Go Ahead Eagles raadt supporters met een kaart voor de Brinkgreverwegtribune aan tijdig te verlengen en te betalen, want deze tribune was het afgelopen seizoen uitverkocht. De niet teruggekochte plaatsen gaan vanaf maandag 20 juni in de verkoop. Het seizoen 2011-2012 start dit jaar al op vrijdag 5 augustus.

Wie een seizoenkaart wil aanschaffen, kan een inschrijfformulier downloaden op www.ga-eagles.nl vanaf 23 mei. Seizoenkaarten zijn vanaf 23 mei uitsluitend op werkdagen tussen 13.30 en 17.00 uur te koop op de administratie van Go Ahead Eagles.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.