sdol wederom langs socii

De Luttenbergse voetballers van SDOL hebben zondag wederom van Socii gewonnen. Dit maal in Luttenberg werd het 5-1. Vorige week legde SDOL al een goede basis door met 4-1 te winnen, waardoor ze zondag met een goede uitgangspositie het veld op stapten.

SDOL kwam pas laat opgang. In de rust keek de ploeg tegen een achterstand van 0-1 aan, maar dat was niet bepaald zorgelijk. Pas in de zestigste minuut werd het gelijk. Michiel van der Vlies tekende voor de gelijkmaker. Daarna was het gedaan met Socii. Mark Kortstee, Ludo Zwakenberg, Thijs Kemperman en nog een keer Michiel van der Vlies legden Socii op de pijnbank waardoor de stand op 5-1 uitkwam.

In de strijd tegen degradatie is SDOL dus absoluut niet kansloos. Volgende week staat de laatste ronde op het programma. De tegenstander wordt Mariënveld of Kraaienhof, dat is afhankelijk van de uitslag van die wedstrijd die ook vandaag gespeeld is, maar nog niet bekend is bij de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.