sdol aangewezen op nacompetitie

Door de overwinning 1-0 overwinning van SDOL op USV, is de Luttenbergse vereniging ontkomen aan rechtstreekse degradatie uit de Vijfde Klasse. De ploeg moet in de nacompetitie strijden voor lijfsbehoud.

Het leek er nog even op dat SDOL zelfs de nacompetitie zou ontlopen, want het leek er lang op dat Deventer gelijk zou spelen tegen Mariënheem. In de tachtigste minuut scoorden de Deventenaren hun winnende goal, waardoor SDOL als voorlaatste eindigde op de ranglijst en alsnog deel moest nemen aan de nacompetitie.

SDOL moet nu in ieder geval nog 3 wedstrijden extra spelen, waarvan 2 wedstrijden uit en 1 thuis. Eén van de tegenstanders is al bekend, dat is Socii uit Wichmond. De ander hangt nog af van het resultaat van andere wedstrijden. Het gaat dus een erg lang seizoen worden voor SDOL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.