Home / archiefcentraal / sdol aangewezen op nacompetitie

sdol aangewezen op nacompetitie

Door de overwinning 1-0 overwinning van SDOL op USV, is de Luttenbergse vereniging ontkomen aan rechtstreekse degradatie uit de Vijfde Klasse. De ploeg moet in de nacompetitie strijden voor lijfsbehoud.

Het leek er nog even op dat SDOL zelfs de nacompetitie zou ontlopen, want het leek er lang op dat Deventer gelijk zou spelen tegen Mariënheem. In de tachtigste minuut scoorden de Deventenaren hun winnende goal, waardoor SDOL als voorlaatste eindigde op de ranglijst en alsnog deel moest nemen aan de nacompetitie.

SDOL moet nu in ieder geval nog 3 wedstrijden extra spelen, waarvan 2 wedstrijden uit en 1 thuis. Eén van de tegenstanders is al bekend, dat is Socii uit Wichmond. De ander hangt nog af van het resultaat van andere wedstrijden. Het gaat dus een erg lang seizoen worden voor SDOL.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.