scouting raalte houdt open huis

Scouting Raalte houdt op zaterdag 28 Mei een open huis in en rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b in Raalte. Vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij de vereniging. Ook de ouders zijn van harte welkom op het ‘ouder’ terras waar gezorgd wordt voor koffie en thee.

De scoutingochtend wordt er een met tal van activiteiten waar ook kinderen zich bij aan kunnen sluiten die deze dag alleen een kijkje komen nemen. Tevens zal er een kampvuur zijn.

In het nieuwe seizoen wordt er een nieuwe groep Bevers opgestart op de zaterdagmiddag. Jongens en meisjes kunnen vanaf vijf jaar al komen spelen bij de Bevers.

Tijdens deze dag staat er bij het clubgebouw een informatiestand waar bezoekers informatie kunnen krijgen. Scouting Raalte heeft in het nieuwe seizoen voor alle groepen nog plaats voor nieuwe leden. Opgave van nieuwe leden is mogelijk bij de informatiestand en via info@scouting-raalte.nl of via de website staging2.scouting-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.