Home / archiefcentraal / schulten ford terug in raalte

schulten ford terug in raalte

René Schulten is aan de Klipperweg 10 in Raalte begonnen met het nieuwe autobedrijf Schulten Ford. Daar kan iedereen terecht voor een nieuwe Ford of een betrouwbare occasion.

Het is een vertrouwde locatie voor Schulten. Tot elf jaar geleden had hij ook al een eigen autobedrijf op die plek. De afgelopen jaren is hij actief geweest in directiefuncties bij verschillende grote Ford dealerbedrijven. Op verzoek van Ford Nederland heeft hij samen met zijn vrouw Esther de uitdaging aanvaard om in Raalte een service- en verkoopconcept neer te zetten voor de wijde omgeving. De deuren zijn inmiddels geopend. De werkplaats zal vanaf juni op volle toeren draaien. Alle automerken zijn dan welkom voor service en onderhoud. Later dit jaar volgt een officiële opening. De gloednieuwe Ford Focus staat er klaar voor een proefrit.

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.