Home / archiefcentraal / schepijs bij cafetaria in raalte noord

schepijs bij cafetaria in raalte noord

Vanaf donderdag 19 mei gaat Plaza @ the Corner, de cafetaria in Raalte-Noord, schepijs verkopen. Met de zomer in het vooruitzicht, introduceert eigenaar Otto Lindeman een nieuwe ijshoek waar ook schepijs, een assortiment van twaalf verschillende smaken, verkrijgbaar is.

Om de nieuwe ijshoek te installeren is wel een kleine verbouwing nodig. Om die reden is de snackbar komende maandag, 16 mei, de gehele dag gesloten. Dinsdag is er zoals gewoonlijk weer van 16.00 tot 23.00 uur friet te verkrijgen en vanaf donderdag dus ook schepijs.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.