Home / archiefcentraal / sbs maakt opnames bij raalter woning

sbs maakt opnames bij raalter woning

Nou, daar wist Lindeboom nog wel wat voor. Het huis aan de Lageweg staat in het buitengebied, op een kavel van 3590 [sup]m[/sup]. De woning ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Raalte en heeft een vrij uitzicht over de weilanden. De ideale woning voor paardenliefhebbers.

De kandidaten waren erg enthousiast over de [URL=http://www.uwvbomakelaar.nl/search.asp?Action=detail&key=351400&code=]woning[/URL], met de name de fraaie lokatie sprak hen aan. Ze hebben op dit moment echter nog geen bod uitgebracht, dus als u snel bent…

De uitzending is op 14 oktober op televisie te zien.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.