rw wint de wedstrijd van de week

SV Raalte won zondag met 2-1 van OVC, waardoor de ploeg promoveert naar de Vierde Klasse. Op zich reden voor een feestje. Maar RW gaat een nog veel groter feestje vieren, die heeft namelijk de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal gewonnen. En sja… als je dan toch kan kiezen, dan heb je natuurlijk liever zo’n bal.

In totaal hadden acht deelnemers van de Wedstrijd van de Week de uitslag tussen beide teams goed voorspeld. Jan, Esly, Marinka, Jan H, Sandra, Tinus en Anita voorspelden de uitslag van het laatste duel van SV Raalte van dit seizoen goed. Maar toen kwam daar RW: Die voorspelde de uitslag ook goed. Onze lieftallige, blonde, hoogzwangere en uiterst zonnig geklede assistente deed acht lootjes in een schaal en trok daaruit RW als winnaar.

Aanstaande woensdag is er weer een nieuwe ronde, bomvol nieuwe kansen. Vanaf 12.00 uur kun je weer een voorspelling doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.