robots zijn aangekomen in de leeren lampe

Tijdens speciaal voor deze act gemaakte muziek liet de Ledrobot zich zakken uit een luik in het plafond. Enkele meters boven het verblufte publiek kwam de robot tot leven. Op de maat van de muziek werden de led lampjes stuk voor stuk aan- en uitgeschakeld. Eenmaal met beide benen op de grond danste de Ledrobot tussen het publiek. Met de 4 lasers, een confetti streamer en de CO2 gun wist de Ledrobot het publiek helemaal op te zwepen en werd het een waar spektakel. Na een show van ongeveer een kwartier werd de Ledrobot omhoog gehesen en verdween via een ander luik achter de DJ Booth.

Frank Sterk en Hans Kodden, de bedenkers van de Ledrobot, zijn zeer tevreden over het verloop van de avond. “Na maanden voorbereiding is het wel een enorme kick als alles goed verloopt en het publiek uit z’n dak gaat. We zijn erg blij met de gastvrijheid van De Leeren Lampe. Joop van den Enk was vanaf het eerste moment enorm enthousiast over ons idee, we kregen alle medewerking. Toen we het idee opperden om een gat in het dak te zagen om zodoende als Ledrobot uit het plafond naar beneden af te dalen zei Joop meteen, “Dan zagen we boven het podium nog een gat, dan kun je daar mooi weer omhoog”, aldus de beide mannen.

Afgelopen zaterdagavond waren er ook organisatoren van diverse grote evenementen aanwezig om de nieuwe act te bekijken. Frank en Hans hopen natuurlijk deze bijzondere act wat vaker te gaan uitvoeren in het land. “De tijd zal het leren, we hebben in ieder geval erg veel plezier beleefd in het bedenken en uitvoeren van de Ledrobot”. Wie het spektakel gemist heeft kan diverse foto’s en video’s bekijken op staging2.ledrobot.nl Of volg de het duo via Twitter op twitter.com/ledrobot om te lezen wanneer ze weer in de buurt optreden.

Filmpje 1

Filmpje 2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.