rijke laag zuthemse iedere week optv

De stinkend rijke Susanna (volgens eigen zeggen al jaren 48) uit Laag-Zuthem is iedere woensdagavond op RTL 4 te zien in het programma Fortuinlijke Vrouwen. De van oorsprong Zwitserse Susanna woont samen met haar man Wouter Koning op Havezate Den Alerdinck. In de serie is de exclusieve levensstijl van vier welgestelde Nederlandse vrouwen, waaronder Susanna, te zien. Ze wonen in prachtige huizen, rijden in luxe auto’s en dragen designerkleding.

Sportfreak Susanna zegt in de camera dat ze iedere dag rond 6.00 uur opstaat om haar getrainde lijf nog strakker en leniger te maken door oefeningen te doen. Trots vertelt ze, “Ik ben de slankste in de regio.” Naast Landgoed Den Alerdinck hebben Susanna en haar man ieder een eigen appartement in Amsterdam en kunnen ze tot zichzelf komen in hun huizen in Dubai en Zwitserland.

De kijker krijgt een heuse rondleiding door het riante huis van Susanna. Zo gunt ze de toeschouwer een blik in de badkamer, de kamer van haar man en haar eigen kamer. Ze showt haar tassen, kleding en sieraden, een collectie waar geen eind aan lijkt te komen. De meest exclusieve merken glijden door haar hand, Gaullier, Pucci, maar ook tassen van C&A en Kruidvat. “Ik ben een specialist in het combineren van warenhuis en haute couture”, verklaart ze.

Socializen hoort er ook bij en dat doet Susanna bij voorkeur in het peperdure drie sterren restaurant De Librije in Zwolle. De champagne vloeit rijkelijk tijdens de lunchafspraak van Susanna en haar vriendinnen. Thérèse, eigenaresse van De Librije, deelt nog even haar mening over Susanne met de televisiekijkers, “Ze is zo lekker gewoon gebleven.”

Fortuinlijke Vrouwen is acht weken lang iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.