rietdekkersbedrijf harleman olst opent deuren

Rietdekkersbedrijf Harleman in Olst opent zaterdag 14 mei de deuren voor het publiek. Het afgelopen jaar is het bedrijf verhuisd naar de Kloosterstraat 11 en iedereen is welkom om daar die dag tussen 14.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen.

“Rieten daken hebben weer de toekomst”, aldus Hans Harleman, eigenaar van Rietdekkersbedrijf Harleman in Olst. “Het is weer helemaal hip en modern om een rieten dak te hebben. In het buitengebied, maar ook in het dorp.” De laatste jaren is Rietdekkersbedrijf Harleman flink gegroeid. Mede door deze groei was het noodzakelijk om te verhuizen. “We hebben een prachtige loods gebouwd waar we riet kunnen opslaan. Een varkensschuur is compleet gerenoveerd en wordt gebruikt om onder andere steigermateriaal op te slaan.”

De groei van de laatste jaren komt gedeeltelijk door een subsidieregeling die de vervanging van een versleten rieten dak extra aantrekkelijk maakt. Hierover krijgen de bezoekers van de open dag ook alle benodigde informatie. “Verder zullen alle gasten kunnen zien dat kwaliteit de basis is van ons bedrijf”, aldus Hans. “Wij stellen hoge eisen aan ons eigen werk en aan de veiligheid van onze medewerkers. Alleen dan kun je een product leveren waar je als bedrijf trots op kunt zijn en waar de klant ook meer dan tevreden over is.”

Voor meer informatie zie staging2.rietdekkersbedrijfharleman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.