reclame maken voor een mercedes vito

kele keer – netjes aan de kant staan tot de bumperklever voorbij is om dan de weg weer rustig te vervolgen. Negen van de tien keer dat de passant dan denkt dat Onze Man een politie in burger is.

In geval van bedrijfsauto’s wil Onze Man wel eens gewoon het 06-nummer op de auto bellen en dan de telefoniste melden wat voor chauffeurs het bedrijf waaraan zij ook verbonden is, op de weg heeft. Dat gaat niet altijd goed, want met die eenmansbedrijven van tegenwoordig wil het ook wel eens voorkomen dat de telefoon opgenomen wordt in het busje dat Onze Man net de pas afsneed. “Euh, verkeerd verbonden”, is dan het handigst.

Andersom lijkt het ons toch wel verstandig voor chauffeurs met beletterde auto’s zich een beetje aan de regels te houden. Je bent een uithangbord namelijk. De baas heeft niet voor niets reclame op jouw voertuig geplakt. Als je dan roekeloos over de wegen jakkert, is het maar de vaag of je wel zo’n goed reclamebord bent.

Dat zou de chauffeur van deze prachtige Vitobus zich ook moeten afvragen. Je kunt reclame maken voor je bus wat je wilt, maar fout parkeren doet meteen een boel afbreuk aan het imago van de Vito.

Ook opvallende foto’s gemaakt? Stuur ze naar OnzeMan@Sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.