Home / archiefcentraal / racingteam hageveld heeft zin in stratencircuit

racingteam hageveld heeft zin in stratencircuit

Coureur Jarco Grotenhuis van het Veldkamp Racingteam Hageveld uit Luttenberg gaat volgens eigen zeggen ‘knallen’ op het stratencircuit ‘De Varsselring’ in Hengelo (Gelderland) op zondag 5 juni. “De stratencircuits liggen me goed, dus dan ga ik er vol voor”, vertelt Jarco. Die voorkeur voor een stratencircuit komt doordat Racingteam Hageveld ‘geboren en getogen’ is op het stratencircuit de Luttenbergring. “De sfeer is qua gezelligheid en sensatie vergelijkbaar met elkaar”. Het Racingteam roept fans en belangstellenden op om naar Hengelo te komen om de coureurs aan te moedigen.

Voor die trouwe supporters wordt zaterdag 28 mei een barbecue gehouden. Tevens is er de mogelijkheid om te overnachten op het terrein. Hiervoor dien je zelf voor een onderkomen in de vorm van een tent of caravan te zorgen. De kosten van de barbecue zijn afhankelijk van de deelname. Om je aan te melden kun je contact opnemen met Jeroen van Beek via 06-14268368.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.