rabobank voetbalmix toernooi weer geslaagd

Het jaarlijkse Rabobank Voetbalmix Toernooi werd op 29 mei gehouden op het sportpark van Wijhe ’92. Maar liefst twintig teams hadden zich opgegeven voor dit toernooi, waarbij de gezelligheid net zo belangrijk was al presteren.

Een mix van mannen, vrouwen, selectiespelers, lagere elftalspelers en niet club leden gingen de strijd met elkaar aan. Deze mix gaf het toernooi een uniek karakter. De gezelligheid was ook goed te zien op de velden, waar elk team, op zijn manier, zijn uiterste best deed om alles eruit te halen. Hoewel het echte zonnetje weg bleef was het toch prima voetbal weer.

Er zijn uiteindelijk drie prijzen verdeeld onder de teams. G&A eindigde als derde en Meutties 1 en ‘De winnaars van vorig jaar’ mochten in de finale onderling strijden om de toernooiwinst. Nadat de speeltijd geen winnaar had opgeleverd nam ‘De winnaars van vorig jaar’ de penalty’s net iets beter waardoor zij de felbegeerde wisselbeker in ontvangst mochten nemen. Naar eigen zeggen is hun naam voor volgend jaar dan ook al bekend. De toernooiorganisatie sprak van een geslaagde editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.