Home / archiefcentraal / raaltese wint ipad van bloeiendvaknl

raaltese wint ipad van bloeiendvaknl

Manon Kutschruiter, leerling aan het Carmel College Salland in Raalte, heeft een iPad gewonnen met de beroepentest op bloeiendvak.nl. De iPad werd afgelopen dinsdag uitgereikt door Marco Maasse, voorzitter van de Commissie Bloemen en Planten van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. De prijsuitreiking vond plaats bij Duivenvoorde Bloemen in Deventer.

De test is onderdeel van de landelijke promotiecampagne ‘Ruik je kans in de bloemenbranche’ en ‘Ontdek je stek in het tuincentrum’. Met de test kunnen jongeren ontdekken of de bloemendetailhandel iets voor hen is. Tot eind maart maakten jongeren kans op een iPad als ze de test deden.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.