raaltese wint ipad van bloeiendvaknl

Manon Kutschruiter, leerling aan het Carmel College Salland in Raalte, heeft een iPad gewonnen met de beroepentest op bloeiendvak.nl. De iPad werd afgelopen dinsdag uitgereikt door Marco Maasse, voorzitter van de Commissie Bloemen en Planten van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. De prijsuitreiking vond plaats bij Duivenvoorde Bloemen in Deventer.

De test is onderdeel van de landelijke promotiecampagne ‘Ruik je kans in de bloemenbranche’ en ‘Ontdek je stek in het tuincentrum’. Met de test kunnen jongeren ontdekken of de bloemendetailhandel iets voor hen is. Tot eind maart maakten jongeren kans op een iPad als ze de test deden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.