raalter woensdagmarkt houdt modeshow

De woensdagmarkt in Raalte houdt op 4 mei een voorjaars- en zomermodeshow midden op de markt. De kleding, die de mannequins dragen, komt van de verschillende modekramen op de markt. Bezoekers zien dames-, heren-, kinder- en werkkleding. De grote catwalk staat midden op de markt, zodat iedereen kan genieten van de kleding die de verschillende modellen showen.

De modeshow wordt in samenwerking met Landstede georganiseerd. Alle kleding wordt door een echte lady speaker aan u gepresenteerd. De modellen zijn leerlingen van de Landstede en inwoners van Raalte. Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hen staat op de markt een knutselkraam waar ze onder begeleiding een sleutelhanger kunnen maken. De sleutelhanger wordt gemaakt van onder andere knoopjes en lintjes van de markt. De kinderen hebben dan een leuk cadeau voor Moederdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.