Home / archiefcentraal / raalte maakt gehakt van deventer

raalte maakt gehakt van deventer

Op het kunstgrasveld aan de Jan van Arkelstraat heeft SV Raalte met maar liefst 9-0 gewonnen van Deventer. Nick van Tolij stapte als gevierd man van het veld, hij nam vijf treffers voor zijn rekening en maakt daarmee een flinke stap op de Sallandse topscorers lijst.

In de eerste minuten van de wedstrijd was het nog wat aftasten en ging het redelijk gelijk op. Dat bleef zo tot de 18e minuut, toen Van Tolij de 1-0 binnen schoot. Gerben Wijnhout zorgde ervoor dat Raalte met een fortuinlijke voorsprong van 3-0 tussentijds de kleedkamer in ging.

Na rust was het prijsschieten. Zorgvuldig voetbal aan de kant van Raalte deed de koppies van de Deventernaren doen hangen. Tien minuten na rust schoot Van Tolij de 4-0 binnen. Vanaf dat moment was haast elke kans een doelpunt. Uiteindelijk vonden de Raaltenaren het na 9-0 wel genoeg.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.