Home / archiefcentraal / publiek maakt kennis met molens

publiek maakt kennis met molens

Tijdens de Nationale Molendag zaterdagmiddag kon het publiek beter kennis maken met molens in heel Nederland, waaronder de Bökkers Mölle in Olst, molen ‘De Leeuw’ in Lettele en de Wijhese molen. Op 6 oktober 1973 zijn molenaars begonnen met deze nationale dag. Sinds 1974 wordt het evenement elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van mei. In heel Nederland draaien zoveel mogelijk molens en bij een groot aantal molens worden ook activiteiten georganiseerd.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.