projecten bezocht op dag van de bouw

Tijdens de Dag van de Bouw werden er drie Sallandse projecten opengesteld voor bezoekers, zoals de bouwput van de brede school in aanbouw in Heino. Nadat er bekend werd gemaakt dat de school een kleine vertraging had opgelopen konden bezoekers nu zelf zien hoe de bouw van de school ervoor stond.

Op deze dag was het team van Jansman Bouw aanwezig op het bouwterrein van de brede school. Het publiek kreeg hier een rondleiding over de bouwlocatie. Jansman Bouw werd bijgestaan door de onderaannemers en de architect. Samen konden zij alle vragen van de bezoekers beantwoorden.

Niet alleen de brede school kon bezocht worden, ook de bouw van de spelzaak van Lemelerveld en de bouw van het gemeentehuis in Wijhe werden opengesteld. De Dag van de Bouw werd gehouden om het publiek te laten zie hoe mooi het vak is en om jongeren enthousiast te maken voor een carrière in de bouw.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.