pompdagen idee solinger krijgt geen gehoor

Naar aanleiding van het idee van Solinger ontstond er een mailwisseling tussen hem en de organisatie van de Pompdagen. Op 27 april volgde er zelfs een gesprek, waar Heija Heino en Solinger in goede harmonie van gedachten wisselden. Solinger bood zijn hulp aan, indien nodig.

Maar afgelopen zondag kwam er uitsluitsel voor Benne. “Het blijkt dat de Hof van Rakhorst commissie al een goed doel sponsort, te weten De Zonnebloem. Vorig jaar is bij de afsluiting een cheque overhandigd aan de voorzitter van deze stichting. Ook dit jaar zal dit weer plaatsvinden. Voor de rest willen wij het hierbij laten, temeer omdat onze doelstelling een geheel andere is. Wij hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen.” Zo luidde de conclusie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.