Home / archiefcentraal / politie zoekt drie getuigen dodelijk ongeval

politie zoekt drie getuigen dodelijk ongeval

Het zou gaan om een jongeman die vlak voor het ongeval per fiets het fietspad vanaf de Burgemeester Zuidwijklaan richting Raalte de kruising heeft overgestoken. Deze jongeman is tussen de 25 en 34 jaar, ongeveer 1.80 m lang en heeft (licht)bruin haar. Daarnaast is er een ouder stel gezien dat daar ook met de fiets aanwezig was. Volgens een andere getuige waren zij als eerste ter plaatse. De politie roept deze personen of mensen die hen (her)kennen op om contact op te nemen met het team Salland via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.