peter wint de wedstrijd van de week

Nieuw Heeten is zondag de kampioen van de Zesde Klasse A geworden. De Nieuw Heetenaren waren met 3-0 te sterk voor Vlug & Lenig. De derde kampioenswedstrijd gaf dus scheepsrecht. De voorspellingen van de uitslag logen er niet om, maar liefst zes deelnemers aan de Wedstrijd van de Week voorzagen de 3-0 overwinning van Nieuw Heeten. Gerben, Peter, Chris, Bas, Lincy en Jan voorspelden de uitslag goed. Peter kwam bij loting als winnaar uit de bus.

Nieuw Heeten kon eigenlijk al niet meer om het kampioenschap heen. De directe concurrent Vasse kon nog op een gelijk puntenaantal komen, maar het doelsaldo was dan eigenlijk zeker in het voordeel Nieuw Heeten geweest. Vasse kwam echter niet aan spelen toe en Nieuw Heeten won gewoon met drie-nul, dus theoretisch geneuzel allemaal. Nieuw Heeten is gewoon de kampioen en speelt volgend jaar in de Vijfde Klasse.

Aanstaand weekend hebben we uiteraard weer een nieuwe Wedstrijd van de Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.