paul wint de wedstrijd van de week

Hij moet er haast wakker van geworden zijn, midden in de nacht, toen hij zijn ingeving kreeg: Paul Veldkamp. Hij bedacht zich ’s nachts even voor de klok van vier uur dat de uitslag van de Wedstrijd van Week tussen Heeten en Lemelerveld 2-2 moest worden. En dat bedacht hij zich goed. Zes deelnemers aan de Wedstrijd van de Week voorspelden de uitslag goed, waardoor onze lieftallige, blonde, zwangere en tevens vriendelijke assistente weer van stal gehaald moest worden om een loting te verrichten. Ze trok nachtbraker Paul als winnaar. Dus helaas Danny, Koerkamp, Peter, Bianca en Hermien… Goed voorspeld, maar toch geen winnaar.

Heeten en Lemelerveld hielden elkaar zondag in evenwicht. Alweer. De vorige ontmoeting tussen beide teams leverde dezelfde uitslag op. Ook eerlijk delen, allebei twee goals. Door het gelijkspel kwam Lemelerveld onder nacompetitie uit, Heeten eindigde op de vierde plek van de ranglijst.

Woensdag om 12.00 uur kun je weer een nieuwe gok wagen op de gloedje nieuwe Wedstrijd van de Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.