Home / archiefcentraal / paasvuur marienheem wordt versnipperd

paasvuur marienheem wordt versnipperd

Omdat er geen enkel zicht is op voldoende regen, zodat de bult in Mariënheem aangestoken zou mogen worden, heeft de organisatie besloten de bult te laten versnipperen en af te voeren. Seko Raalte zal dat in de week van 9 mei uitvoeren. Voor de organisatie van het jeugdkamp is het afgelasten van het paasvuur een financiële tegenvaller. Ze lopen nu de opbrengsten van de verkoop vanuit de tent mis.

Ondanks deze afloop wil de paasvuurcommissie iedereen bedanken, die hen op welke wijze dan ook, heeft geholpen of ondersteund. Bijvoorbeeld de vele paasbultvrijwilligers, maar ook bedrijven en mensen die snoeihout hebben gebracht. Bijzondere dank gaat uit naar landeigenaar Neppelenbroek.

Lees ook

Natuurmomenten: Twee reebruine ogen

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.