paasvuur marienheem wordt versnipperd

Omdat er geen enkel zicht is op voldoende regen, zodat de bult in Mariënheem aangestoken zou mogen worden, heeft de organisatie besloten de bult te laten versnipperen en af te voeren. Seko Raalte zal dat in de week van 9 mei uitvoeren. Voor de organisatie van het jeugdkamp is het afgelasten van het paasvuur een financiële tegenvaller. Ze lopen nu de opbrengsten van de verkoop vanuit de tent mis.

Ondanks deze afloop wil de paasvuurcommissie iedereen bedanken, die hen op welke wijze dan ook, heeft geholpen of ondersteund. Bijvoorbeeld de vele paasbultvrijwilligers, maar ook bedrijven en mensen die snoeihout hebben gebracht. Bijzondere dank gaat uit naar landeigenaar Neppelenbroek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.