Home / archiefcentraal / overwetering d1 volgend jaar in eerste klasse

overwetering d1 volgend jaar in eerste klasse

SC Overwetering D1 heeft zaterdag met een 1-2 overwinning op Holten het kampioenschap in de Tweede Klasse veilig gesteld. Met slechts één punt voorsprong op concurrent VV Heino D1 was het een spannende ontknoping van het seizoen. Het Olster team trok uiteindelijk aan het langste eind. De basis voor het kampioenschap legde het team op 23 april, toen de Olstenaren de Heinoërs in een rechtstreeks duel klopten.

Na een luidruchtige rit door het dorp werden de helden op het sportpark van Overwetering onthaald en getrakteerd op patat met een frikandel en een drankje. Het bleef nog lange tijd onrustig binnen en buiten de kantine.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.