overlijdensbericht

Met grote ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze Oud-Voorzitter Jan Beniers.

Hij is op 4 mei jongstleden heel plotseling overleden. Naast zijn jarenlange bijzondere inzet als lid van de vereniging was hij ook gedurende langere periode een zeer gedreven voorzitter en een heel warm mens met een oprecht hart voor onze stad Ommen.

Wij zullen hem als mens, zijn energie en zijn betrokkenheid bijzonder missen en wensen zijn vrouw Jennie, zijn kinderen en kleinkinderen, familieleden en al zijn vrienden heel veel sterkte toe in het dragen van dit groot verlies.

Bestuur en leden Handelsvereniging Ommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.