Home / archiefcentraal / open tafeltennis teamtoernooi in marienheem

open tafeltennis teamtoernooi in marienheem

Een tafeltennistoernooi voor teams in Mariënheem, maar dan waar leden van de tafeltennisbond beperkt worden in hun kunnen. Dit om het voor de niet-leden leuker te houden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan spelen met een klein batje of met je ‘verkeerde’ hand spelen.

Het toernooi van TTV Effect wordt op 27 mei gehouden. Teams bestaan uit 3 spelers. Voor de winnaars van het eerste open team toernooi zijn er leuke prijzen, daarnaast zal er een vrijblijvend aantrekkelijk aanbod gedaan worden voor het winnende team om het in de competitie ook te gaan proberen. Opgave is mogelijk via ac@ttveffect.nl of u kunt bellen naar 06-24717569. Kijk ook eens op onze site: www.ttveffect.nl

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.