ook paasbulten raalte mogen in de brand

Organisatoren van Paasvuren in de gemeente Raalte mogen alsnog hun houtbult in de brand steken. De droogtecode is teruggeschaald van Oranje naar Geel. De gemeente geeft organisatoren 15 dagen de tijd om de vuurzee te creëren. Alle aanvragers van een ontheffing krijgen bericht over de wijze waarop zij het verbranden van de brandstapel kunnen melden. Houdt wel de site, staging2.natuurbrandgevaar.nl in de gaten. De mogelijkheid bestaat dat “code Oranje” weer opnieuw wordt ingesteld.

Hoewel “code Oranje” is opgeheven, blijft de kans op een natuurbrand voorlopig nog groot. Kijk dus uit met open vuur in de natuur. Als er een brand uitbreekt zal de brandweer met extra materieel en personeel uitrukken om de brand te bestrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.