Home / archiefcentraal / onderzoek naar verkeer in centrum raalte

onderzoek naar verkeer in centrum raalte

Het ROV pleit voor pollers in het centrum van het dorp. Een poller is een dynamische afsluiting, vaak een paaltje dat in de grond kan zakken. De gemeente wil hier niet zomaar in mee en gaat eerst onderzoek doen naar de grootte van de problematiek. Niemand weet om wat voor aantallen het gaat, BOA’s schatten dat het om enkele illegale bezoekjes per dag gaat.

Voor het onderzoek wordt een kleine 13.000 euro uitgetrokken. De pollers zelf kosten een beetje meer. Om Raalte-centrum volledig van pollers te voorzien moet er ongeveer 180.000 tot 250.000 euro opgehoest worden.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.