ole al volop bezig met lemelerveld spettert

Stichting Organisatie Lemelerveldse Evenementen (Olé) is momenteel druk bezig met de voorbereiding voor ‘Lemelerveld Spettert 2011’ dat in het weekend van 25 en 26 juni gehouden wordt. Om de organisatie voor deze editie en de komende edities gemakkelijker en beter te laten verlopen is er door vrijwilligers een verhard toegangspad aangelegd. Bovendien zal Olé dit jaar voor het eerst gebruik kunnen maken van een vast podium bij Natuurzwembad Heidepark.

Het zwembad Heidepark is een verhard toegangspad rijker. Er zijn vele graskeien door de handen gegaan van enkele plaatselijke vrijwilligers en van de leden van Olé.Over dit verharde pad zijn de aan- en afvoermogelijkheden van materialen een stuk verbeterd voor ‘Lemelerveld Spettert’ dat dit jaar plaatsvindt in het weekend van 25 en 26 juni 2011. Ook het zwembad Heidepark zal profijt hebben van dit verharde pad bij onder meer de uitoefening van de onderhoudswerkzaamheden.

De volgende stap is de realisatie van een permanent podium. Na goed overleg met de gemeente en het zwembadbestuur, wordt binnenkort door de stichting Olé begonnen met de aanleg van een vast podium. Acon Afrasteringen heeft zich spontaan bereid verklaard om deze klus geheel vrijwillig te klaren, zodat op zaterdag 25 en zondag 26 juni heel Lemelerveld al kan genieten van een muzikaal en cultureel programma op het nieuwe podium op het terrein bij Natuurzwembad Heidepark.

Op de vroege zaterdagavond is er tot 21.30 uur een Beachparty voor de jeugd. Daarna wordt de avond verder muzikaal ingevuld. De zondag begint met een speciale kerkdienst om 11.00 uur. De hele zondagmiddag staat in het teken van vermaak voor het hele gezin, met kindertheater en allerlei activiteiten rondom het zwembad. In de komende weken volgt er meer informatie over het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.