obs heidepark krijgt hoog bezoek uit nigeria

Openbare Basisschool Heidepark in Lemelerveld heeft vrijdag bezoek gehad van Mister Hakeem uit Nigeria. Hakeem is een sociaal werker in Nigeria voor de Stichting Ebunoluwa, die hulp biedt aan concrete projecten voor weeshuizen en schooltjes. Tijdens de Kerst Fancy-fair heeft de Heideparkschool veel geld ingezameld voor de kinderen in Nigeria en bijeen gebrachte geld kwam Hakeem persoonlijk ophalen.

Het contact met de Nigeriaanse sociaal werker was ontstaan omdat twee geadopteerde kinderen uit Nigeria op de Heideparkschool zitten. Tijdens zijn bezoek aan Nederland zoekt hij de adoptiekinderen op om te kijken hoe het met hen gaat.

Het geld dat Heidepark heeft opgehaald voor Ebunoluwa gaat goed besteed worden, want Hakeem vertelde dat de kinderen in Nigeria geen kranen hebben waar schoon water uit komt en ze hebben geen wc’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.