nulse feest in teken van 10 jaar olst wijhe

Het Nulse Feest is dit jaar eenmalig verplaatst. In plaats van het eerste weekend van juni vindt het feest dit jaar plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei. Dit jaar staat het Nulse Feest in het teken van het tienjarig bestaan van de Gemeente Olst-Wijhe. Bijna alle activiteiten zijn daarop aangepast.

De kermis wordt vrijdagavond om 18.30 uur geopend. Daar staan onder andere een draaimolen, botsauto’s, een schommelboot en nog veel meer. Om 19.00 uur start een nieuw programmaonderdeel, de ‘Ik hou van Den Nul-Quiz’. Hiervoor kunnen deelnemers zich, in drietallen of alleen, aanmelden. Na de quiz wordt de avond voortgezet met de top 40-band Q5.

Zaterdag begint de dag om 11.00 uur met kinderspelen. Ook kinderen van buiten Den Nul zijn hier welkom. Wie mee wil doen, kan zich opgeven. Ook dit jaar is weer de gelegenheid om de dartpijlen te laten vliegen. Dat kan vanaf 11.00 uur. Wie mee wil doen, kan zich voor 26 mei opgeven via darten@nulsfeest.nl . Vanaf 14.00 uur gaat het programma verder met de Trialschool. Bij trial neem je op een motor allemaal lastige hindernissen. Naast een demonstratie mogen de bezoekers ook zelf op de motor plaatsnemen om te kijken of ze trialtalenten zijn. ’s Avonds vanaf 21.00 uur is er een grote feestavond met de bekende feestband Papa di Grazzi.

De zondag staat in het teken van de toertocht, voor oldtimer bromfietsen en fietsen met hulpmotor. De toertocht vertrekt om 11.30 uur, voor die tijd is er vanaf 10.00 uur gelegenheid om bromfietsen te bewonderen en in te schrijven. Om 11.45 uur start de traditionele brunch voor alle (oud-)Nullenaren. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij het 10-jarig bestaan van de gemeente Olst-Wijhe. Om 14.00 uur begint een klaverjastoernooi. Een half uur later start de zeskamp. De teams mogen zich uitleven op diverse spectaculaire onderdelen, zoals onder andere de bungeerun. Opgave is mogelijk middels een mailtje naar germa@nulsefeest.nl. Vanaf 18.00 uur is er live muziek van de Heetense coverband Vegas. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.