nooit gedacht dat ik vrouw van jamai werd

Cindy: “Het stuk bevat zulke herkenbare momenten; ik ben zelf opgegroeid in een ondernemersgezin en weet wat een bedrijf vraagt van het gezin. Máár ook wat het geeft!” Al vanaf haar 13e weet Cindy Oudshoorn dat zang haar leven zal beheersen. Zij is een ‘muziekdier’ in elke vezel. Nu, 37 jaar oud is ze bijzonder veelzijdig en draagt ze een ‘rugzak’ tjokvol met podiumervaring met zich mee. In haar carrière heeft Cindy Oudshoorn met veel grote artiesten gewerkt. Eén keer met Cor Bakker, maar nog nooit met de andere twee solisten. “Het is een uitdaging om met deze mannen te werken en daarom ben ik blij met de rol. De productie is Nederlandstalig, dat lijkt me best lastig in combinatie met symfonische rock. Ik heb, naast een paar Nederlandstalige singles, veelal Engelstalig gezongen. Maar het genre, symfonische rock? Ja dat is me op het lijf geschreven… alsof ik thuis kom.”

Oudshoorn is ook de vrouwelijke ‘stem’ van Kayak en in die rol niet meer weg te denken. Samen met Edward Reekers vormt ze het front van de band. Voor deze positie heeft ze écht moeten vechten. “Ik heb ooit mijn ‘vaste’ baan in een band opgezegd om te kunnen blijven spelen met Kayak. Toch ook een soort ondernemersrisico, want het was best een onzekere ‘stap’. Maar het was míjn droom. En zie, vanuit die hoedanigheid ben ik weer gevraagd voor het project ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ Tja … best heel toepasselijk toch?”

Informatie over de theatervoorstelling ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ is te vinden op staging2.ondernemersconcert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.