nog weinig animo aanstormend muzikaal talent

Jong talent en getalenteerde amateurs kunnen op zaterdag 14 mei hun muzikale talenten laten horen tijdens een auditiemiddag in de Plaskerk in Raalte. Op die dag kan iedere deelnemer zich presenteren aan een deskundige jury. Uit alle deelnemers worden maximaal vijftien kandidaten gekozen die mogen meedoen met de finale van Aanstormend Talent 2011 op 14 oktober.

Tot op heden zijn er nog geen tien aanmeldingen binnen. Volgens de organisatie is dat erg jammer, aangezien er volgens hen genoeg muzikaal talent in Raalte en omgeving is. Ook al heb je vorig jaar meegedaan, dit jaar kun je gewoon weer meedoen.

Evenals vorig jaar is er nu ook weer de mogelijkheid dat de beste deelnemers een echt concert mogen geven in het Toftheater, op 11 februari 2012. Het gaat dan om de beste drie, gekozen door de vakjury en de beste drie gekozen door de publieksjury.

Jongeren tot 21 jaar die piano, fluit, mondharmonica, orgel, gitaar of saxofoon of welk ander instrument dan ook bespelen, kunnen meedoen aan de talentenmiddag. Maar ook bandjes, zangers, solisten en duo’s kunnen zich opgeven.

De auditiemiddag begint zaterdag om 13.30 uur. Opgeven kan via het inschrijfformulier dat te downloaden is op de website van Aanstromend Talent, staging2.aanstormendtalent.com Het initiatief en de organisatie is in handen van de orgelcommissie van de Plaskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.