Home / archiefcentraal / nog twee vrije plekken futsalcompetitie

nog twee vrije plekken futsalcompetitie

Nog twee futsalteams kunnen aankomend seizoen deelnemen aan de zaalcompetitie op dinsdagavond van Rohda Raalte. Daarnaast kunnen individuele zaalvoetballers zich aanmelden, aangezien er teams zijn die nog niet genoeg spelers hebben.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de secretaris van de zaalvoetbalcompetitie (zie www.rohdaraalte.nl of teletekstpagina 676 RTV Oost). Ook kun je een van de commissieleden aanspreken die op maandagavond 23 mei aanwezig zijn in de Rohdahal bij de finale van de Supercup.

Lees ook

Raalte onderzoekt opgaven Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino

RAALTE – De Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino zijn aan onderhoud toe. Er zijn verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.