nieuwe interieuradviseurs in heino cuyphuys

Het Cuyphuys laat je thuis voelen, dat is het credo waarmee de twee zussen De Boer onlangs hun nieuwe onderneming gestart zijn. Ze willen mensen helpen om een interieur te creëren dat bij hen past en waar ze zich in thuisvoelen.

Het Cuyphuys maakt interieurontwerpen, geeft interieuradvies, maar heeft ook zelf een collectie van bijzondere objecten: echte sfeermakers voor in de woning. De zussen hebben zo hun adresjes om deze sfeermakers te vinden. Vaak komen ze van brocantezaken of -markten in België of Frankrijk. De objecten worden verwerkt in de ontwerpen en adviezen, maar zijn ook los te verkrijgen.

Verder werkt het Cuyphuys met geselecteerde leveranciers en hebben de zussen een netwerk van vaklui die bovendien de ontwerpen geheel kunnen uitvoeren, als de klant dat wil. “Maar we zijn er niet alleen voor degenen die veel te besteden hebben,” benadrukken de zussen.

Op 7 en 8 mei presenteert Het Cuyphuys zich bij het Galerietje van Fietje, in het kader van Kunst om Dalfsen. De bezoekers krijgen dan een beeld van de stijl van Het Cuyphuys door een sfeervolle presentatie, waaronder een foto-impressie van gerealiseerd werk. Zelf omschrijven ze hun stijl als ‘interieurs met karakter en eigenheid; een spannende mix tussen landelijk, antiek en eigentijds. Ons signatuur is een persoonlijk interieur waarin meubels en accessoires van vroeger harmonieus samen gaan met moderne materialen.’

Tijdens Kunst om Dalfsen geeft Het Cuyphuys een gratis interieuradvies weg aan een van de bezoekers. ‘Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten mensen noteren waar ze graag onze hulp bij willen hebben. Aan het eind van de twee dagen kiezen we de gelukkige winnaar die we gratis gaan helpen.’ Kijk voor meer informatie op staging2.cuyphuys.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.