nieuwe directievoorzitter rabobank salland

Ed den Besten is sinds vorige week de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Salland. Hij volgt hiermee Jan van Oudenaarden op, die na elf jaar de Sallandse Rabobank verliet. Ed Beten vormt samen Petra Teunis (directeur bedrijven), Ronald Treijtel (directeur particulieren) en Fons Witjes (directeur bedrijfsmanagement) de directie van Rabobank Salland.

Als directievoorzitter is Ed verantwoordelijk voor algemene zaken en zal zich tevens sterk inzetten voor het uitdragen van het coöperatieve karakter van de Rabobank. Hij geeft aan: “Ik heb voor Rabobank Salland gekozen omdat de combinatie van stad en agrarisch gebied mij aansprak. Mijn ambitie is om van deze Rabobank de beste financiële dienstverlener te maken in het werkgebied waar medewerkers met veel plezier werken en waar de klant centraal staat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.