nieuwe brochure en site theaters olst wijhe

Aankomend theaterseizoen worden er dertig voorstellingen gehouden in het Capellenborg Theater in Wijhe en het Holstohus Theater in Olst. Deze week wordt de nieuwe theaterbrochure van de theaters verspreid in Wijhe, Olst en omstreken.

Het nieuwe programma bestaat uit bijna voorstellingen voor jong en oud en in zeer diverse genres. Er komen bekende artiesten optreden, zoals Cesar Zuiderwijk, Margriet Eshuijs en Kasper van Kooten. Ook komen artiesten uit de regio voor in het programma, zoals de Wierdense Revue en opkomende talenten zoals Esther Groenenberg en Eric Koller. Voor de kinderen zijn er voorstellingen van o.a. Dolf Moed met ‘De reiziger’ en een echte goochelshow met Igor Krulsnor.

Via het bestelformulier in de brochure kunnen in de voorverkoop kaarten worden besteld. Dit kan tot 22 augustus 2011. Daarna gaat de losse verkoop van start.

Voor het eerst wordt bij de theater Olst-Wijhe een seizoenskaart ingesteld. Iedereen die in de voorverkoop voor 8 voorstellingen of meer kaarten bestelt, ontvangt een seizoenskaart voor seizoen 2011-2012. Een seizoenskaarthouder mag iedere niet-uitverkochte voorstelling in Wijhe of Olst gratis bezoeken.

Vanaf 18 mei hebben de theaters Olst Wijhe een nieuwe internatsite, namelijk staging2.theatersolstwijhe.nl Wie aan huis geen programma ontvangt kan het downloaden vanaf de website of afhalen bij de bibliotheken en verkooppunten. Het bestellen en kopen van kaarten kan voortaan via de website. De theaters hebben hiervoor een nieuw kaartverkoopsysteem aangeschaft. Het kopen van losse kaartjes is vanaf 1 september ook via de verkooppunten weer mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.