moederdagontbijt valt goed in de smaak

Het moederdagontbijt van de ‘Raalter Toppers’ – Bloemen Korbeld, Bakker van de Most en Vistraiteur Roescher – is goed in de smaak gevallen. De Raalter ondernemers hadden wederom de handen ineengeslagen, ditmaal met een heerlijk Moederdagverwenontbijt als gevolg.

Het ontbijt bestond uit een bos bloemen, verse broodjes, verschillende soorten beleg en jus d’orange gepresenteerd op een mooi dienblad. Het ontbijt werd ’s ochtends tussen 07.30 en 10.00 bezorgd en vele moeders keken dan ook vreemd op toen ze ’s ochtends werden verrast met een ontbijtje.

Gelet op de reacties en de grote belangstelling mag ook deze samenwerking van de Raalter Toppers wederom een succes genoemd worden en zal er zeker een vervolg komen met verrassende acties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.