Home / archiefcentraal / meneer er staat een brommer op uw dak

meneer er staat een brommer op uw dak

Met je brommer op het dak van een auto. Misschien wel de stoute droom van elke brommerbezitter. Gijsbert Lalkens doet het met enige regelmaat. Trial, zeg maar lastige trucjes uithalen op een motor. Het vereist een perfecte combinatie van balans, gevoel, controle en beheersing. Hij gaf zondagmiddag een demonstratie bij het tentfeest van Schoonheten.

Lang zo gek nog niet die demo. Van den Broek manoeuvreerde zijn apparaat behendig over de kunstmatige hindernissen heen. Vermaak genoeg. En verder: Een kleine kermis, muziek, wat ijs, een koud pilsje. Ach, eigenlijk was het lang zo slecht toeven niet, bij Scheultie afgelopen weekend.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.