Home / archiefcentraal / meisjes gaan sportieve strijd aan bij sv raalte

meisjes gaan sportieve strijd aan bij sv raalte

Het sportpark van SV Raalte vormde zaterdagmiddag het decor van een meisjesvoetbaltoernooi. Meisjes uit de B en C-jeugd namen het tegen elkaar op, verdeeld over twee poules. Aan het toernooi namen negen teams deel, waaronder die van SV Raalte.

SV Raalte is al een aantal jaar bezig damesvoetbal op de kaart te zetten. Binnen de vereniging zijn ongeveer 75 meisjes en vrouwen actief. Zondag 5 juni vindt er voor de derde keer een vrouwenvoetbaltoernooi plaatst. De bal gaat deze dag om 10.00 uur rollen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.