martha blauw duizendste lid vv heino

Martha Blauw is zondag als duizendste lid van VV Heino in zonnetje gezet. De voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging, Peter Vervloet, overhandigde Blauw een bosje bloemen, vlak voor aanvang van de wedstrijd van Heino 1 tegen Dieze West.

Blauw was al betrokken als vrijwilliger van de club, maar steunt nu ook de vereniging als lid. De pechvogels, lidnummer 999 en 1001 deelden ook in de feestvreugde. Deze lidnummers behoren toe aan twee jeugdige leden, Simon Morrenhof en Melle Oldenhof. Zij voetballen inmiddels bij de voetbalschool van VV Heino en kregen ter gelegenheid van het bereiken van de mijlpaal ‘1000’ een herinneringsbeker. Er waren nog meer bloemen, voor vertrekkend trainer Timo Goudbeek. Na drie jaar VV Heino en het behalen van het kampioenschap verruilt Timo het groen-wit voor zijn oude liefde blauw-geel, vv Hattem.

Op een zonovergoten en gezellig sportpark De Kampen moest er na deze bloemenhulde nog gevoetbald worden. Voetbalvereniging Heino sloot in stijl het voetbalseizoen af en won tegen Dieze West. De supporters waren gedurende het seizoen al in opperbeste stemming en door deze laatste winst helemaal, zo bleek uit de gezelligheid in het clubhuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.