man teleurgesteld in jattende verloofde

De Lelystedeling zat niets vermoedend in de auto te wachten op de 38-jarige vrouw, die even aan het winkelen was zonder hem. Aan de volle zwarte boodschappentas die ze in de auto zette had de man niets vreemds gemerkt. De politie vond de tas in de auto na een tip van een winkelmedewerker. Daarop is het stel meegenomen naar het bureau. De man geeft aan dat hij zeer teleurgesteld is in de dievegge “Ik wilde met haar trouwen. Ik was verliefd. Toen ik erachter kwam wat ze had gedaan heb ik haar weggestuurd”, verklaart de man uit Lelystad. De vrouw woont op dit moment in Servië. Over haar straf is vooralsnog niets bekend. Omdat de schuld van de man niet bewezen kan worden is hij vrijgesproken van het strafbare feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.