man overlijdt na ongeval op n35

Een 50-jarige man uit Schijndel is maandag overleden na een ongeval op de N35 tussen Nijverdal en Wierden. De automobilist uit Schijndel botste frontaal op een vrachtwagen die bestuurd werd door een 54-jarige Wijhenaar.

Een 47-jarige Enschedeër reed vanuit de richting Nijverdal naar Enschede. Door onbekende reden kwam hij met zijn auto op verkeerde weghelft terecht en schampte hij een tegemoetkomende vrachtwagencombinatie. Zijn auto belandde aan de linkerzijde in de naastgelegen sloot. De 47-jarige automobilist bleef ongedeerd.

De vrachtwagencombinatie, bestuurd door een 54-jarige chauffeur uit Wijhe, kreeg tijdens die uitwijkmanoeuvre een klapband en kwam hierdoor op de verkeerde weghelft terecht, waar hij frontaal in aanrijding kwam met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 50-jarige man uit Schijndel. Bij de aanrijding raakt de 50-jarige dusdanig gewond dat hulpverlening niet meer mocht baten en hij ter plekke aan zijn verwondingen is overleden.

De 47-jarige automobilist is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.