lynn wint de wedstrijd van de week

Lynn heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Lynn voorspelde de 1-3 overwinning van Heeten op GVV Eilermark uit Enschede. Maar.. Lynn was niet de enige: Dennis, Esther en Lammie voorzagen ook de overwinning van Heeten, waardoor loting nodig was. Onze lieftallige blonde en zwangere assistente is op vakantie, waardoor een vervanger benodigd was voor de loting. De anonieme vervanger trok de naam van Lynn als winnend lot.

Heeten heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen afgelopen zondag. Door de 1-3 overwinning heeft de ploeg een prima uitgangspositie in de return van aanstaande woensdag. Mits Heeten daar de voorsprong in stand weet te houden, gaat de club door naar de finale van de nacompetitie waar de tegenstander de winnaars is van het duel tussen Schalkhaar en Heerde. Schalkhaar staat in dat onderonsje 2-1 voor, maar ook daar staat nog een return op stapel.

Schalkhaar – Heeten is overigens een absolute droomfinale van de nacompetitie. Heeten kent nog veel oud zeer na een pijnlijke nederlaag tegen Schalkhaar, in een beslissingsduel van de nacompetitie. Heeten is uit op revanche en die kans bestaat absoluut nog.

Aanstaande zondag hebben we weer een kersverse wedstrijd van de week, een gokje wagen kan vanaf woensdag 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.